cursus april t/m juni 2018

Inschrijving

Dit kan per e-mail, mondeling of door het invullen van een bon tijdens de les. Je krijgt geen bevestiging van je inschrijving. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Cursussen gaan door bij voldoende inschrijvingen. Zo nodig worden groepen samengevoegd.

Kosten

Het cursusgeld moet uiterlijk op de tweede les betaald zijn of contant worden meegenomen. Is dit niet het geval, dan vervalt je inschrijving.

Het lesgeld kun je overmaken op

IBAN: NL63 INGB 0007 3346 08
BIC: INGBNL2A

t.n.v. Argentijnse Tangoschool La Escuela,
Boumaboulevard 419, 9723 zs Groningen.

Gemiste lessen

Wanneer je lespartner een keer niet kan, heb je twee mogelijkheden: Je kunt de feitelijke les volgen met een vervanger óf met je eigen lespartner op een ander moment inhalen. De gemiste les moet dan wél binnen de lopende cursus ingehaald worden.

De cursus in Groningen beslaat 10 weken, lessen van
1 uur. De cursussen beginnen op 2 april (maandag), 11 april (woensdag) en 13 april (vrijdag) 2018.
De cursus kost € 150,- per persoon (€ 100,- voor studenten).

Leeuwarden
De wintercursus eindigt donderdag 24 mei. Aansluitend is er een mini-cursus van 31 mei t/m 21 juni (Dance Company 058, Huizumerlaan 59, Leeuwarden). De mini-cursus kost 60 euro.
Dit is inclusief de mogelijkheid om in Groningen de ‘open lessen’ mee te doen.
Op 10 mei, Hemelvaartsdag, is er geen les.

Lessen

Vaste lessen zijn 1 uur per week op een vaste dag en tijdstip, in je eigen groep en op je eigen niveau.

Open lessen worden 1 keer per week aangeboden, op de woensdag. Er zijn dan leerlingen van verschillende niveau’s en er wordt gewerkt met thema’s.

Vakantie
De meivakantie is van 28 april t/m 6 mei.

gratis proeflessen tango

adres: Salon Jasper, Damsterdiep 16, Groningen
> Aanmelden is niet nodig.
> Kom met of zonder danspartner.

De proeflessen zijn elke eerste zondag van de maand

van 13.00 uur tot 14.00 uur (élke maand).
Zondag 6 mei, 3 juni, 1 juli, enz.

Extra proeflessen zijn er aan het begin van elk seizoen.

lesrooster april t/m juni 2018

maandag  Salon Jasper

dinsdag

woensdag  Salon Jasper

donderdag Leeuwarden

vrijdag  Ocho de Mayo

21.00 - 22.00  midden 2

(aansluitend STAG-salon)

wat zijn open lessen?

Er is één open les per week, op de woensdag, in Groningen. Iedereen kan een open les meedoen. Voor niet-cursisten zijn de kosten dan 10 euro per persoon.

Als je een cursus volgt, dan hoort daar 1 open les per week bij (gratis). Deze lessen zijn in Groningen,  facultatief en kunnen niet ingehaald worden.

20.00 - 21.00  midden 1

...

20.00 - 21.00  - open les -

19.30 - 20.45  beginners/midden